Suvenir lepeze Viminacium

Suvenir lepeze Viminacium – promo kartonske lepeze sa ofset štampom u punom koloru (obostrano , dve različite slike); mat plastifikacija; zlatna satenska traka sa kartolinom (radi lakšeg nošenja). Posebno kaširano ojačanje od lepenke 1,5 mm.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: suvenir lepeze → (samo kliknite na link)/

.

.

.

story:

Suvenir lepeza Viminacium

Priča o suvenir lepezama je u suštini vrlo jednostavna. Većina standardnih suvenira je odavno „izlizana“ od preterane upotrebe, jer se novi pojavljuju vrlo retko. Turističke manifestacije, muzeji, galerije, legati, promocije, kongresi – sve su to ustanove ili dešavanja čiji sastavni deo bi trebalo da bude i adekvatan suvenir. Za sve suvenire generalno važi pravilo da su uspešniji kada poseduju i neku upotrebnu vrednost. Takođe je poželjno da budu vrlo ekonomični, sa što nižim troškovima produkcije. Na trećem mestu (ali nipošto manje važna) je mogućnost atraktivnog brendiranja suvenira. Odgovor na pitanje koliko je naša suvenir lepeza uspela da pomiri sve te zahteve daće vam galerija suvenir lepeza → (samo kliknite na link)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *