Sklopive lepeze su jedan od naših najpopularnijih proizvoda, Nastale su na direktan zahtev naših kupaca. Mnogi od klijenata koji su proteklih godina naručivali naše lepeze (u sve tri varijante) imali su samo jednu primedbu: bilo bi lepo da lepeze zadrže nisku cenu, dobar kvalitet štampe, visoku upotrebnu vrednost… Još samo kada bi mogle da se nekako sklapaju…

A onda smo morali da rešimo i taj problem. Originalna (zaštićena) konstrukcija omogućava nam upravo to – da zadržimo sve razloge zbog kojih su naše lepeze bile tako uspešne za letnje događaje i promocije. Plus – ovaj važan novi kvalitet. Slopive lepeze su po svemu  identične sa prethodnim koje ste možda već koristili – vrhunska ofset štampa od jedne boje do punog kolora, sjajna ili mat plastifikacija, i vrlo pedantna izrada. Zato nije čudno što su na pravom putu da postanu još popularnije od standardnih lepeza.

Sklopive lepeze su originalne (zaštićene) konstrukcije na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku. Data je cena u jednojj boji obostrano  (za višebojnu štampu pogledajte *doplate). U cenu je uračunata obostrana sjajna plastifikacija, doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po lepezi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja reklamne lepeze (dizajn).

cene za sklopive lepeze:

500 kom – 0,40 €/kom + 60€ *
1000 kom – 0,35 €/kom + 70€ *
2000 kom – 0,30 €/kom + 80€ *

( * doplata za svaku sledeću boju, jedna boja uračunata u osnovnu cenu,)

klikom na link preuzmite shemu /špigl/ za SKLOPIVE lepeze ⇒

 

U prilogu možete videti i kratak video klip posvećen izradi prototipa, Sada se naravno sve to radi mašinski, ali dimenzije, oblik, i konstrukcija su ostali identični prototipu.

 

Želite da vidite još sklopivih lepeza?

(samo kliknite na kategoriju: -→sklopive lepeze)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save