Sklopive lepeze su proizvod na kome smo radili već duže vreme. Mnogi od klijenata koji su proteklih godina naručivali naše lepeze (u sve tri varijante) imali su samo jednu primedbu: bilo bi lepo da lepeze zadrže nisku cenu, dobar kvalitet štampe, visoku upotrebnu vrednost… Još samo kada bi mogle da se nekako sklapaju…

Najzad smo rešili i taj problem. Originalna (zaštićena) konstrukcija omogućava nam upravo to – da zadržimo sve razloge zbog kojih su naše lepeze bile tako uspešne za letnje događaje i promocije. Plus – ovaj važan novi kvalitet. Slopive lepeze će po svemu biti identične sa prethodnim: vrhunska ofset štampa od jedne boje do punog kolora, sjajna ili mat plastifikacija, i vrlo pedantna izrada. Zato očekujemo da će biti još uspešnije od standardnih lepeza.

Sklopive lepeze su originalne (zaštićene) konstrukcije na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku. Data je cena u jednojj boji obostrano  (za višebojnu sštampu pogledajte *doplate). U cenu je uračunata obostrana sjajna plastifikacija, doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po lepezi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja reklamne lepeze (dizajn).

cene za sklopive lepeze:

500 kom – 0,40 €/kom + 60€ *
1000 kom – 0,35 €/kom + 70€ *
2000 kom – 0,30 €/kom + 80€ *

( * doplata za svaku sledeću boju, jedna boja uračunata u osnovnu cenu,)

klikom na link preuzmite shemu /špigl/ za SKLOPIVE lepeze ⇒

 

akcija: "lepeza na poklon"

A K C I J A :

Navedene cene su sa popustom i važe do kraja jula. U istom periodu starim klijentima (koji su već naručivali lepeze) odobravamo i dodatni popust, Ukoliko vam treba pomoć u vezi kalkulacije, pripreme (dizajna), ili bilo kakve dodatne informacije ili pojašnjenja – stojimo vam na raspolaganju. Potrebno je samo da nas kontaktirate.

U prilogu možete videti i kratak video klip posvećen izradi prototipa, Sada se naravno sve to radi mašinski, ali dimenzije, oblik, i konstrukcija su ostali identični prototipu.

Želite da vidite još sklopivih lepeza?

(samo kliknite na kategoriju: -→sklopive lepeze)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Slične lepeze