Magnetne pozivnice tipa „Save the date“ (magneti za frižidere) izradjuju se u kombinaciji klasične ofset štampe, i specijalne magnetne folije. Ovi proizvodi obično imaju dva važna elementa: atraktivnost, i upotrebnu vrednost – što ih čini vrlo efektnim i prestižnim.

Pošto se magnetne folije proizvode u više debljina (različite snage), u zavisnosti od površine i vrste magneta mogu da učine „magnetnim“ najrazličitije proizvode (kalendare, ramove za slike, karikature, maskote… I sve dugo što vama (ili nama?) padne na pamet.

Postoji na hiljade načina da ostavite neponovljiv utisak na sve koji dobiju vaš magnet, a potrebno je samo da nas kontaktirate

Magneti za frižider (stikeri)

Klasični magneti za frižider su promo magneti koji se  štampaju digitalnom tehnikom , ili ofset štampom od 1 boje do punog kolora. Dimenzije i oblik po zahtevu. Karton, kaširana lepenka, grafol… Uz naš ili vaš dizajn. Po želji plastificirano sjajnom ili mat folijom…

Magnetni stikeri se  štampaju od 1 boje do punog kolora. Dimenzije i oblik su po zahtevu naručioca. Magnetna folija može biti različitih debljina, a od toga zavisi nosivost magneta. Magnete je moguće realizovati uz naš ili vaš dizajn. Likovno rešenje, izrada potrebnih alata, i realizacija i isporuka rade se na jednom mestu, pa su mogući IZUZETNO KRATKI ROKOVI. Po želji, magnetni stikeri su plastificirani sjajnom ili mat folijom, a mogući su i specijalni efekti, npr UV-lakiranje, zlatotisak, itd. Minimalne serije (u zavisnosti od veličine i broja boja) već od stotinak komada.

200 pravougaonih magneta (bez alata za isecanje, dimenzija ~60x80mm) 
CENA: 150 € 
200 magneta nepravilnog oblika(sa alatom za isecanje, dimenzija ~60x80mm) 
CENA: 200 €

(ovo su orjentacione cene. Konkretnu kaklulaciju na bazi stvarne količine i dimenzija šaljemo na vaš  upit)

Blokovi i kalendari sa magnetom

Štampa u 4 boje (korice) + jedna boja (unutrašnji listovi), na 350/80 gr/m2 kunzdruk/ofsetnoj hartiji, ~30 listova, lajmovano (povez lepljenjem). Na poledjini magnetna folija koja blok drži na bilo kojoj metalnoj tj. magnetičnoj površini (kućište računara, frižider, mašine…

Ovaj konkretan primer je štampan u 4 boje (korice) + jedna boja (unutrašnji listovi), na 350/80 gr/m2 kunstdruk/ofsetnoj hartiji, ~30 listova, lajmovano (povez lepljenjem). Na poledjini je magnetna folija koja magnetni blok drži na bilo kojoj metalnoj tj. magnetičnoj površini. Dizajn je  uračunat u cenu..

 CENA: 500 kom - 0,60 €/kom
1000 kom - 0,47 €/kom
2000 kom - 0,38 €/kom

Komplet magnetni blok u kutijici

Štancovani magnetni blok + pillow-box (komplet)  je štampan u 4 boje (šau-karton) + jedna boja (listovi / box), na 350/80 gr/m2 kunstdruk / ofsetnoj hartiji, ~20 listova, lajmovano (povez lepljenjem). Na poledjini magnetna folija koja blok drži na bilo kojoj metalnoj tj. magnetičnoj površini (kućište računara, frižider, mašine…) Poklon pakovanje pillow box 125x95mm uračunato u cenu, kao i dizajn kompleta.
 CENA: 500 kom - 0,80 €/komplet
1000 kom - 0,75 €/komplet
2000 kom - 0,65 €/komplet

Magnetne rođendanske pozivnice

Magnetna pozivnica dimenzija 90 x 50 mm. Rodjendanske pozivnice, pozivnice za venčanja, ili za bilo koju drugu priliku koju ne želite da oni koji su pozvani zaborave. (Takodje ostaje i kao trajna uspomena  na dogadjaj!) Cene magnetnih pozivnica zavise od broja boja, oblika (pravougaonog ili proizvoljnog), količine, itd. Ovde je samo kao lustracija data cena za pravougaone pozivnice dimenzija 60x80mm štampane u punom koloru:

Cena: (na 50-100 km) 1.20 €/kom

Magnetni bookmark

Magnetni bookmark može biti različitih dimenzija ili oblika. Ono što ga razlikuje od običnih obeleživača su dve magnetne folije koje sprečavaju da bookmark ispadne iz knjige. U prilogu možete viditi desetak primera bukmarka koje smo do sada radili, i nekoliko idejnih rešenja. Uobičajeno je da se štampaju u punom koloru, u ofset tehnici ili u digitalnoj štampi. Navedene cene su samo ilustracija, a na cenu osim dimenzija, broja boja i tiraža (broja komada) –  najviše utiče izrada alata za isecanje…

Osnovno pravilo kod izrade ovih alata je da ne treba koristiti detalje koji imaju radijus manji od 3 mm, iz tehničkih razloga.Magnetni bookmark se štampa od 1 boje do punog kolora. Dimenzije i oblik su po zahtevu naručioca. Magnetna folija 0,3- 0,5 mm. Magnete je moguće realizovati uz naš ili vaš dizajn. Likovno rešenje, izrada potrebnih alata, i realizacija i isporuka rade se na jednom mestu, pa su mogući IZUZETNO KRATKI ROKOVI. Magnetni bokmark se standardno plastificira sjajnom ili mat folijom, a mogući su i specijalni efekti. kao npr UV-lakiranje, zlatotisak, itd. Minimalna serija je u zavisnosti od veličine i broja boja već od stotinak komada.

250 magnetnih bookmark/obeleživača, dimenzija ~ 220 x 45mm (savijeno na 110) 
Okvirna CENA: 100 € Konkretne kalkulacije / cene - na upit