Suvenir lepeze „Matica Srpska“

Suvenir lepeze „Matica Srpska“ su realizovane ofset štampom u punom koloru, sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Likovno rešenje je posvećeno velikoj dobrotvorki ove čuvene institucije od nacionalnog značaja, Mariji Trandafil. Jedna strana je na srpskom (ćirilicom) a druga na engleskom jeziku. U kompletu su kao i kod drugih proizvoda iz ove grupei kartoline povezane belom satenskom trakom radi lakšeg nošenja. Lepeze imaju posebno ojačanje od 1,5mm debele lepenke.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim motivima, logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: suvenir lepeze → (samo kliknite na link)/

Priča suvenir lepeze „Matica Srpska“

Priča o suvenir lepezama je u suštini vrlo jednostavna. Većina standardnih suvenira je „već viđena“, jer se novi pojavljuju relativno retko. Kampanije, promocije, akcije, sajmovi, razne manifestacije… Prilika je puno, a novih ideja za promociju uvek nedostaje. Sve to isto važi i za suvenire namenje krajnjim korisnicima. Za ove proizvode je nesporno da su mnogo uspešniji kada poseduju i izvesnu upotrebnu vrednost. Zato smo posebnu pažnju posvetili njihovij funkciji, pa vas ove lepeze mogu sasvim lepo rashladiti u letnjim mesecima. Takođe je poželjno da ovakvi proizvodi budu i što ekonomičnijim jer su neretko namenjeni za masovne promocije, ili kao jeftina uspomena na neki događaj. Na trećem mestu (ali nipošto manje važna) je mogućnost njihovog atraktivnog i preciznog brendiranja. Poželjno uz upotrebu što šire palete boja – sve do punog kolora.

Odgovor na pitanje koliko je naša suvenir lepeza uspela da pomiri sve te zahteve daće vam galerija suvenir lepeza → (samo kliknite na link)

/ poslednja revizija članka pre:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *