Suvenir lepeze „Matica Srpska“

Suvenir lepeze „Matica Srpska“ su realizovane ofset štampom u punom koloru, sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Likovno rešenje je posvećeno velikoj dobrotvorki ove čuvene institucije od nacionalnog značaja, Mariji Trandafil. Jedna strana je na srpskom (ćirilicom) a druga na engleskom jeziku. U kompletu su kao i kod drugih proizvoda iz ove grupei kartoline povezane belom satenskom trakom radi lakšeg nošenja. Lepeze imaju posebno ojačanje od 1,5mm debele lepenke.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim motivima, logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: suvenir lepeze → (samo kliknite na link)/

Priča suvenir lepeze „Matica Srpska“

Priča o suvenir lepezama je u suštini vrlo jednostavna. Većina standardnih suvenira je „već viđena“, jer se novi pojavljuju relativno retko. Kampanije, promocije, akcije, sajmovi, razne manifestacije… Prilika je puno, a novih ideja za promociju uvek nedostaje. Sve to isto važi i za suvenire namenje krajnjim korisnicima. Za ove proizvode je nesporno da su mnogo uspešniji kada poseduju i izvesnu upotrebnu vrednost. Zato smo posebnu pažnju posvetili njihovij funkciji, pa vas ove lepeze mogu sasvim lepo rashladiti u letnjim mesecima. Takođe je poželjno da ovakvi proizvodi budu i što ekonomičnijim jer su neretko namenjeni za masovne promocije, ili kao jeftina uspomena na neki događaj. Na trećem mestu (ali nipošto manje važna) je mogućnost njihovog atraktivnog i preciznog brendiranja. Poželjno uz upotrebu što šire palete boja – sve do punog kolora.

Lepeze u digitalnoj štampi

Da li je ovo izvodljivo u digitalnoj štampi? Promo lepeze se obično rade u tehnici ofset štampe, jer je ta tehnika bez premca kad su kvalitet i ekonomičnost u pitanju. To naravno nosi sa sobom i izvesna ograničenja, pre svega u vezi minimalnog tiraža i brzine izrade. Ali ništa ne brinite. Ukoliko vam je lepeza potrebna jako brzo, ili u vrlo maloj seriji – postoji način. Uz pomoć najsavremenij digitalne tehnike čak i ovako složen proizvod može se napraviti za samo nekoliko sati, čak i u serijama od stotinak komada. Sve što je potrebno je da nas →kontaktirate sa vašim konkretnim zahtevom. Telefonom, mailom, viberom – ili kako god želite.

Odgovor na pitanje koliko je naša suvenir lepeza uspela da pomiri sve te zahteve daće vam galerija suvenir lepeza → (samo kliknite na link)

Pogledajte i ovo:


promo lepeze "Crocs"
promo lepeze „Crocs“
turističke lepeze Đerdap
turističke lepeze Đerdap
Lepeze u originalnom obliku NESTLE
Originalne lepeze NESTLE
Suvenir lepeza "Viminacium" (mamutpark)
„Viminacium“ (mamutpark)
Sklopiva promo lepeza Idea
Sklopiva promo lepeza Idea