Turističke lepeze NIŠ U SRCU

Turističke lepeze NIŠ U SRCU (IDEA) –  turističke lepeze, sa ofset štampom u punom koloru; mat plastifikacija; krem satenska traka sa kartolinom (radi lakšeg nošenja). Posebno kaširano ojačanje od lepenke 1 mm.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim fotografijama i/ili prigodnom porukom, logom itd, možete videti na strani turističke lepeze → (samo kliknite na link)/

 

.

story:

Turističke lepeze NIŠ U SRCU (IDEA)

Priča o turističkim lepezama je u suštini vrlo jednostavna. Većina standardnih suvenira je odavno „izlizana“ od preterane upotrebe, jer se novi pojavljuju vrlo retko. Turističke manifestacije, muzeji, galerije, legati, promocije, kongresi – sve su to ustanove ili dešavanja čiji sastavni deo bi trebalo da bude i adekvatan suvenir. Za sve suvenire generalno važi pravilo da su uspešniji kada poseduju i neku upotrebnu vrednost. Takođe je poželjno da budu vrlo ekonomični, sa što nižim troškovima produkcije. Na trećem mestu (ali nipošto manje važna) je mogućnost atraktivnog brendiranja suvenira. Odgovor na pitanje koliko je naša turistička lepeza uspela da pomiri sve te zahteve daće vam galerija turističkih lepeza → (samo kliknite na link)

/ poslednja revizija članka pre:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *