Suvenir lepeze Pančevo

Suvenir lepeze Pančevo – kartonske lepeze-razglednice sa ofset štampom u punom koloru; sjajna plastifikacija; bela satenska traka sa kartolinom (radi lakšeg nošenja). Posebno kaširano ojačanje od lepenke 1 mm.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim fotografijama i/ili prigodnom porukom, logom itd, možete videti na strani: suvenir lepeze→ (samo kliknite na link)/.

Prva iz duge i uspešne serije suvenir lepeza…

Ove lepeze su zapravo prototip čitave serije. Nastale su kao rezultat potrebe da se osmisli adekvatan suvenir uz manifestaciju „Pančevački karneval“ koja se tradicionalno održava u letnjim mesecima. Lepeze su se nametnule kao logičan izbor iz najmanje dva razloga – pre svega praktičnog, a zatim i kao veza sa građanskom srednjeevropskom tradicijom. Prvi (praktičan) razlog je diktirao potrebu da proizvod pre svega ima stvarnu upotrebnu funkciju, a da istovremeno ostane veoma ekonomičan i pogodan za masovnu proizvodnju. Rešenje tog problema je presudno uticalo na njegov dizajn. Posle suvenir lepeze Pančevo napravili smo još mnogo sličnih suvenir lepeza, ali osnovni izgled se u osnovi slabo menjao. Ključ za upešan proizvod ovog tipa i dalje ostaju kvalitetne fotografije turističke lokacije, kvalitetna štampa,  precizna i pedantna izrada….

Treba vam nešto poput suvenir lepeze Pančevo?

ako želite da i vama napravimo nešto slično, procedura je vrlo jednostavna. Dostavite nam vaš logo (najbolje u vektorskom obliku), fotografije, ilustracije i tekst koji biste želeli. Za komunikaciju možete da koristite kanal koji vam najviše odgovora – mail, sms, viber, ili inboks na bilo kojoj društvenoj mreži. Ali ako vam se žuri – predlažemo vam da ipak izaberete E-mail jer na njega odgovaramo više puta u toku dana.  Kada nam dostavite potrebne podatke i priloge, sa ili bez ideje o konačnom izgledu, možete sve da prepustite nama. U roku od najviše 48 sati dostavićemo vam idejno rešene koje predstavlja realnu simulaciju gotovog proizvoda. Možete naravno tražiti neke izmene u odnosu na ovaj predlog, jer u štampu ide tek kada PISMENO potvrdite da je to ono što ste želeli. Od tog trenutka do isporuke gotovog proizvoda obično prođe 7 do 10 dana. Po potrebi može i kraće. Možete nam naravno dostaviti i kompletan dizajn, (→ rasklop lepeze možete preuzeti klikom na link).

Lepeze u digitalnoj štampi

Da li je ovo izvodljivo u digitalnoj štampi? Promo lepeze se obično rade u tehnici ofset štampe, jer je ta tehnika bez premca kad su kvalitet i ekonomičnost u pitanju. To naravno nosi sa sobom i izvesna ograničenja, pre svega u vezi minimalnog tiraža i brzine izrade. Ali ništa ne brinite. Ukoliko vam je lepeza potrebna jako brzo, ili u vrlo maloj seriji – postoji način. Uz pomoć najsavremenij digitalne tehnike čak i ovako složen proizvod može se napraviti za samo nekoliko sati, čak i u serijama od stotinak komada. Sve što je potrebno je da nas →kontaktirate sa vašim konkretnim zahtevom. Telefonom, mailom, viberom – ili kako god želite.

Pogledajte i ovo:


Lepeze Kreativa Kladovo
Lepeze Kreativa Kladovo
Lepeza razglednica Kotor
Uspomena lepeza Kotor
Suvenir lepeze Viminacium
Suvenir lepeze Viminacium
Turističke lepeze NIŠ U SRCU
Lepeze NIŠ U SRCU
Suvenir lepeza "Viminacium" (mamutpark)
„Viminacium“ (mamutpark)