Suvenir lepeze Pančevo

Suvenir lepeze Pančevo – kartonske lepeze-razglednice sa ofset štampom u punom koloru; sjajna plastifikacija; bela satenska traka sa kartolinom (radi lakšeg nošenja). Posebno kaširano ojačanje od lepenke 1 mm.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim fotografijama i/ili prigodnom porukom, logom itd, možete videti na strani: suvenir lepeze→ (samo kliknite na link)/

.

.

.

story:
Suvenir lepeze Pančevo

Ove lepeze su zapravo prototip čitave serije. Nastale su kao rezultat potrebe da se osmisli adekvatan suvenir uz manifestaciju „Pančevački karneval“ koja se tradicionalno održava u letnjim mesecima. Lepeze su se nametnule kao logičan izbor iz najmanje dva razloga – pre svega praktičnog, a zatim i kao veza sa građanskom srednjeevropskom tradicijom. Prvi (praktičan) razlog je diktirao potrebu da proizvod pre svega ima stvarnu upotrebnu funkciju, a da istovremeno ostane veoma ekonomičan i pogodan za masovnu proizvodnju. Rešenje tog problema je presudno uticalo na njegov dizajn. Posle suvenir lepeze Pančevo napravili smo još mnogo sličnih suvenir lepeza, ali osnovni izgled se u osnovi slabo menjao. Ključ za upešan proizvod ovog tipa i dalje ostaju kvalitetne fotografije turističke lokacije, kvalitetna štampa,  precizna i pedantna izrada….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *