Tipsko rešenje 01 (svadbene lepeze)

Tipsko rešenje 01 (svadbene lepeze) –  ofset štampa u punom koloru; sjajna plastifikacija; bela satenska traka sa kartolinom (radi lakšeg nošenja). Posebno kaširano ojačanje od lepenke 1,5 mm. (na postojećem rešenju samo se izmene imena i datum)

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim likovima, možete videti na strani:  lepeze za venčanja u punom koloru → (samo kliknite na link)/

Možete pogledati i druga TIPSKA REŠENJA lepeza za venčanja → (klikom na link)

Tipsko rešenje 01 (svadbene lepeze) – za vas?

ako želite da i vama napravimo nešto slično, procedura je vrlo jednostavna. Dostavite nam vaš logo (najbolje u vektorskom obliku), fotografije, ilustracije i tekst koji biste želeli. Za komunikaciju možete da koristite kanal koji vam najviše odgovora – mail, sms, viber, ili inboks na bilo kojoj društvenoj mreži. Ali ako vam se žuri – predlažemo vam da ipak izaberete E-mail jer na njega odgovaramo više puta u toku dana.  Kada nam dostavite potrebne podatke i priloge, sa ili bez ideje o konačnom izgledu, možete sve da prepustite nama. U roku od najviše 48 sati dostavićemo vam idejno rešene koje predstavlja realnu simulaciju gotovog proizvoda. Možete naravno tražiti neke izmene u odnosu na ovaj predlog, jer u štampu ide tek kada PISMENO potvrdite da je to ono što ste želeli. Od tog trenutka do isporuke gotovog proizvoda obično prođe 7 do 10 dana. Po potrebi može i kraće. Možete nam naravno dostaviti i kompletan dizajn, (→ rasklop lepeze možete preuzeti klikom na link).

Lepeze u digitalnoj štampi

Da li je ovo izvodljivo u digitalnoj štampi? Promo lepeze se obično rade u tehnici ofset štampe, jer je ta tehnika bez premca kad su kvalitet i ekonomičnost u pitanju. To naravno nosi sa sobom i izvesna ograničenja, pre svega u vezi minimalnog tiraža i brzine izrade. Ali ništa ne brinite. Ukoliko vam je lepeza potrebna jako brzo, ili u vrlo maloj seriji – postoji način. Uz pomoć najsavremenij digitalne tehnike čak i ovako složen proizvod može se napraviti za samo nekoliko sati, čak i u serijama od stotinak komada. Sve što je potrebno je da nas →kontaktirate sa vašim konkretnim zahtevom. Telefonom, mailom, viberom – ili kako god želite.

Pogledajte i ovo:

Tipsko rešenje 03 (svadbene lepeze)
svadbene lepeze #03
Tipsko rešenje 02 (svadbene lepeze)
svadbene lepeze #02
Suvenir lepeze „Matica Srpska“
Suvenir lepeze „Matica Srpska“
Jednobojna svadbena lepeza
lepeza za venčanja 1/1
Lepeze za venčanja u jednoj boji
za venčanja jednobojne