Svadbena lepeza u jednoj boji „Tamara & Miloš

Svadbena lepeza u jednoj boji „Tamara & Miloš je klasičan proizvod iz ove grupe. U kvalitetnoj ofset štampi (zlatnom bojom), sa sjajnom plastifikacijom. Ovakve lepeze se standardno isporučuju sa belom ili zlatnom satenskom trakom, na kojoj je prikačena prigodna kartolina sa porukom . Ova traka olakšava nošenje, jer se može samo prebaciti preko ruke. Lepeze su dodatno ojačane posebnim kaširanim ojačanjem od lepenke 1,5 mm. Originalan dizajn uračunat u cenu.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim originalnim dizajnom, možete videti na strani:  lepeze za venčanja ujednoj boji → (samo kliknite na link)/

Postoji i mogućnost da vi dostavite rešenje, a u vezi tehničkih zahteva i eventualne pomoći – molimo vas da nas kontaktirate→

 

Kako nastaje svadbena lepeza u jednoj boji?

Svadbena lepeza u jednoj boji „Tamara & Miloš je nastala kao i mnoge druge, u proceduri koja je osmišljena tako da se sve stigne na vreme, i da svi na kraju  budu zadovoljni rezultatom. Dogovor obično počinje na nekoj od društvenih mreža ili mailom. Pošto su naše cene date transparentno – sva pažnja se najčešće usmeri na izradu dizajna, tj idejnog rešenja. Za početak su nam potrebni osnovni podaci, tj ono što bi na lepezi trebalo da stoji. Osim imena mladenaca, datuma, mesta i drugih željenih informacija, možete izabrati i neki od ponuđenih likovnih rešenja, ili napraviti neku njihovu kombinaciju. U obzir dolaze i fotografije, ilustracije, karikature, ornamenti, i bilo šta što vama padne na pamet.

Ili možete sve da prepustite nama. U svakom slučaju – idejno rešenje za nekoliko dana dobijate elektronskom poštom na komentar. Tada još uvek nije sve gotovo, već imate mogućnost da unese neke izmene. Lepeza ide u štampu tek kada se oko svega precizno dogovorimo, i kada u potpunosti budete zadovoljni idejnim rešenjem.

/ poslednja revizija članka pre:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *