Reklamne lepeze IDEA

Reklamne lepeze IDEA – reklamne lepeze sa ofset štampom u punom koloru; sjajna plastifikacija; bela satenska traka sa kartolinom (radi lakšeg nošenja). Posebno kaširano ojačanje od lepenke 1,5 mm.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: reklamne lepeze u koloru→ (samo kliknite na link)/

Priča reklamne lepeze IDEA:

Priča o reklamnim lepezama je u suštini vrlo jednostavna. Većina standardnih promo proizvoda je „već viđena“, jer se novi pojavljuju vrlo retko. Kompanije, proizvodi, promocije, akcije, sajmovi – sve uvek su u potražnji za atraktivnim nosiocima reklamne poruke. Za sove proizvode generalno važi pravilo da su uspešniji kada poseduju i neku upotrebnu vrednost. Takođe je poželjno da budu vrlo ekonomični, sa što nižim troškovima produkcije. Na trećem mestu (ali nipošto manje važna) je mogućnost njihovog atraktivnog i preciznog brendiranja (poželjno uz upotrebu pantone boja, pa sve do punog kolora). Odgovor na pitanje koliko je naša reklamna lepeza uspela da pomiri sve te zahteve daće vam galerija reklamnih lepeza → (samo kliknite na link)

Želite nešto poput ove lepeze?

ako želite da i vama napravimo nešto slično, procedura je vrlo jednostavna. Dostavite nam vaš logo (najbolje u vektorskom obliku), fotografije, ilustracije i tekst koji biste želeli. Za komunikaciju možete da koristite kanal koji vam najviše odgovora – mail, sms, viber, ili inboks na bilo kojoj društvenoj mreži. Ali ako vam se žuri – predlažemo vam da ipak izaberete E-mail jer na njega odgovaramo više puta u toku dana.  Kada nam dostavite potrebne podatke i priloge, sa ili bez ideje o konačnom izgledu, možete sve da prepustite nama. U roku od najviše 48 sati dostavićemo vam idejno rešene koje predstavlja realnu simulaciju gotovog proizvoda. Možete naravno tražiti neke izmene u odnosu na ovaj predlog, jer u štampu ide tek kada PISMENO potvrdite da je to ono što ste želeli. Od tog trenutka do isporuke gotovog proizvoda obično prođe 7 do 10 dana. Po potrebi može i kraće. Možete nam naravno dostaviti i kompletan dizajn, (→ rasklop lepeze možete preuzeti klikom na link).

Lepeze u digitalnoj štampi

Da li je ovo izvodljivo u digitalnoj štampi? Promo lepeze se obično rade u tehnici ofset štampe, jer je ta tehnika bez premca kad su kvalitet i ekonomičnost u pitanju. To naravno nosi sa sobom i izvesna ograničenja, pre svega u vezi minimalnog tiraža i brzine izrade. Ali ništa ne brinite. Ukoliko vam je lepeza potrebna jako brzo, ili u vrlo maloj seriji – postoji način. Uz pomoć najsavremenij digitalne tehnike čak i ovako složen proizvod može se napraviti za samo nekoliko sati, čak i u serijama od stotinak komada. Sve što je potrebno je da nas →kontaktirate sa vašim konkretnim zahtevom. Telefonom, mailom, viberom – ili kako god želite.

Pogledajte i ovo:

Aik banka reklamna lepeza (sklopiva)
Lepeza Aik banka (sklopiva)
Lepeze Viminacium (rimski imperatori)
Lepeza Viminacium (imperatori)
Sklopiva promo lepeza Idea
Sklopiva promo lepeza Idea
reklamne lepeze "Dunav Osiguranje"
Lepeze „Dunav Osiguranje“
promo lepeze "Esensa"
promo lepeze „Esensa“