Aik banka reklamna lepeza (sklopiva)

Aik Banka reklamna lepeza je štampana u dve boje (obostrano). Posebna pažnja je posvećena zaštitnoj Pantone® zelenoj boji, koja je definisana grafičkim standardima kao važno obeležje brenda.

Glavna tajna produženog životnog veka, povećane vidljivosti i nemerljiivo boljih reklamnih efekata glasi – UPOTREBNA VREDNOST. Potrošili smo mnogo vremena dok nismo došli do rezultata koji krajnji kupci žele da sačuvaju. Tajna dakle nije u likovnom rešenju, ili u privrženosti vašem brendu, već isključivo u korisnosti ovog proizvoda.To je ono što ga čini tako superiornim u odnosu na sve konkurentske pokušaje.

Lepeze se realizuju u klasičnoj ofset štampi što omogućava visok kvalitet otiska i pruža velike izražajne mogućnosti. Originalna (zaštićena) konstrukcija omogućava da se lepeza sklopi na veličinu najmanje ženske torbice. Lepeza se sastoji iz tri dela, međusobno povezana metalnim ringlicama. Lepeze su izrađene od kvalitetnog 350gr/m2 kunstruka koji je plastificiran sjajnom ili mat folijom za laminaciju. Ovo se radi ne samo iz estetskih već i iz sasvim praktičnih razloga. Lameliranje (plastificirane) lepeze su znatno dugotrajnije jer su otpornije na gužvanje, vlagu, grebanje, i sve druge negativne uticaje. Lepeze se štampaju obostrano od jedne boje do punog kolora.

Informacije o ceni mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: sklopive lepeze→ (samo kliknite na link)/ Za klasične lepeze izaberiti opciju iz glavnog menija u zavisnosti od broja boja štampe koji želite. Ili samo kliknite na link: reklamne lepeze 

Nešto slično kao Aik banka reklamna lepeza – za vas?

ako želite da i vama napravimo nešto slično, procedura je vrlo jednostavna. Dostavite nam vaš logo (najbolje u vektorskom obliku), fotografije, ilustracije i tekst koji biste želeli. Za komunikaciju možete da koristite kanal koji vam najviše odgovora – mail, sms, viber, ili inboks na bilo kojoj društvenoj mreži. Ali ako vam se žuri – predlažemo vam da ipak izaberete E-mail jer na njega odgovaramo više puta u toku dana.  Kada nam dostavite potrebne podatke i priloge, sa ili bez ideje o konačnom izgledu, možete sve da prepustite nama. U roku od najviše 48 sati dostavićemo vam idejno rešene koje predstavlja realnu simulaciju gotovog proizvoda. Možete naravno tražiti neke izmene u odnosu na ovaj predlog, jer u štampu ide tek kada PISMENO potvrdite da je to ono što ste želeli. Od tog trenutka do isporuke gotovog proizvoda obično prođe 7 do 10 dana. Po potrebi može i kraće. Možete nam naravno dostaviti i kompletan dizajn, (→ rasklop lepeze možete preuzeti klikom na link).

Lepeze u digitalnoj štampi

Da li je ovo izvodljivo u digitalnoj štampi? Promo lepeze se obično rade u tehnici ofset štampe, jer je ta tehnika bez premca kad su kvalitet i ekonomičnost u pitanju. To naravno nosi sa sobom i izvesna ograničenja, pre svega u vezi minimalnog tiraža i brzine izrade. Ali ništa ne brinite. Ukoliko vam je lepeza potrebna jako brzo, ili u vrlo maloj seriji – postoji način. Uz pomoć najsavremenij digitalne tehnike čak i ovako složen proizvod može se napraviti za samo nekoliko sati, čak i u serijama od stotinak komada. Sve što je potrebno je da nas →kontaktirate sa vašim konkretnim zahtevom. Telefonom, mailom, viberom – ili kako god želite.

Pogledajte i ovo:


Lepeza diskoteka Atlantis (CH)
Diskoteka Atlantis (CH)
Sklopiva promo lepeza Idea
Sklopiva promo lepeza Idea
Linex lepeza na sklapanje
Linex lepeza na sklapanje
Tamburatorijum (sklopiva lepeza)
Tamburatorijum (sklapajuća)
Tyrol Balkan Party (sklopiva)
Tyrol Balkan Party (sklopiva)