Lepeze.com na instagramu (reels)

Da li pratite lepeze.com na instagramu?

(od nedavno lepeze.com na instagramu i na REELS-u?)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by lepeze.com (@deto.lepeze)

Poslednjih nekoliko godina možete naći dosta raznovrsnog „sadržaja“ vezanog za našu produkciju reklamnih lepeza (i drugih promo proizvoda) na popularnoj platformi Instagram. Od nedavno i na „reels“. Zato ako želite da vidite lepeze u realnom svetu, ili u „akciji“ – potražite nas tamo.

Sve što je potrebno je da kliknete na bilo koji od linkova!

(u poverenju – tamo vas očekuju i razne promocije, akcije tipa „giveaway“ i slično 😉 )

Želite nešto poput lepeza iz video klipa?

Аko želite da i vama napravimo nešto slično, procedura je vrlo jednostavna. Dostavite nam vaš logo (najbolje u vektorskom obliku), fotografije, ilustracije i tekst koji biste želeli. Za komunikaciju možete da koristite kanal koji vam najviše odgovora – mail, sms, viber, ili inboks na bilo kojoj društvenoj mreži. Ali ako vam se žuri – predlažemo vam da ipak izaberete E-mail jer na njega odgovaramo više puta u toku dana.  Kada nam dostavite potrebne podatke i priloge, sa ili bez ideje o konačnom izgledu, možete sve da prepustite nama. U roku od najviše 48 sati dostavićemo vam idejno rešene koje predstavlja realnu simulaciju gotovog proizvoda. Možete naravno tražiti neke izmene u odnosu na ovaj predlog, jer u štampu ide tek kada PISMENO potvrdite da je to ono što ste želeli. Od tog trenutka do isporuke gotovog proizvoda obično prođe 7 do 10 dana. Po potrebi može i kraće. Možete nam naravno dostaviti i kompletan dizajn, (→ rasklop lepeze možete preuzeti klikom na link).

lepeze.com na instagramu – i u digitalnoj štampi

Da li su lepeze iz video klipa izvodljive i u digitalnoj štampi? Naravno! Promo lepeze se najčešće rade u tehnici ofset štampe,ali moguće su i znatno manje serije. Upravo to nam omogućava digitalna štampa. Ukoliko vam je lepeza potrebna jako brzo, ili u vrlo maloj seriji – postoji način. Uz pomoć najsavremenij digitalne tehnike čak i ovako složen proizvod može se napraviti za samo nekoliko sati, čak i u serijama od stotinak komada. Sve što je potrebno je da nas →kontaktirate sa vašim konkretnim zahtevom. Telefonom, mailom, viberom – ili kako god želite.

Pogledajte i ovo:

promo lepeze "Crocs" / lepeze.com na instagramu
promo lepeze „Crocs“
Lepeze u originalnom obliku NESTLE / lepeze.com na instagramu
Originalne lepeze NESTLE
Suvenir lepeza "Viminacium" (mamutpark)
„Viminacium“ (mamutpark)
Linex lepeza na sklapanje
Linex lepeza na sklapanje
Aik banka reklamna lepeza (sklopiva)
Lepeza Aik banka (sklopiva)