Besplatna lepeza

objavljeno u: sklopive lepeze | 0

Besplatna lepeza na fotografiji je malo veća nego u prirodi. Ali sve ostalo je baš onako kao što piše ?

 

Moto akcije glasi::

„Uslikaj, šeruj i… Dobićeš istu ovakvu! (lepezu) :)“

Igra je jako jednostavna, a svi dobijaju! Podeli fotografiju sa ovom lepezom na bilo kojoj društvenog mreži, linkuj ili taguj bilo koju od naših stranica ili profila – i to je to! Posle nam samo još dostavi adresu na koju želiš da ti je pošaljemo… (više detalja* na: www.lepeze.com)

Lepeze se šalju na poštansku adresu koju nam dostavite na e-mail: lepeze@deto.rs najkasnije do 30.07.2016. godine. U istom mailu treba da pošaljete i screenshot stranice na  kojoj ste šerovali fotografiju, sa vidljivim linkom (adresom) te stranice, i linkom ili tagom bilo koje naše stranice ili profila. Ako se slučajno zbunite oko tih linkova i screenshot-ova? Ne mari! Lepezu šaljemo u svakom slučaju! Ali samo običnim pismom. Zato, nažalost, dolaze u obzir samo poštanske adrese iz Srbije. Lepeze možete  preuzeti i lično, u našoj kancelariji na adresi Primorska 59, 26000 Pančevo, ili kod naših prijatelja/klijenata u vašem gradu***. Slikajte, šerujte, hladite se, zabavljajte, linkujte, pišite nam…

 
I obavezno provedite ovo leto u najboljem mogućem raspoloženju!
 

Akcija „besplatna lepeza“ traje tokom jula – do poslednje lepeze!

 

Akcija je zamišljena kao promocija novog reklamnog proizvoda sklopive lepeze. U toku trajanja akcije važe i specijalne promotivne cene, kao i poseban popust za stare klijente koji su već naručivali naše standardne promo lepeze. Više detalja u vezi dimenzija, konstrukcije, načina naručivanja, procedure izrade idejnih rešenja, cene itd – možete naći na novoj stranici: sklopive lepeze.

 

*** zvezdice su za sve ono dobro čega se naknadno setimo ? Npr. jedna od ideja je da nam se prijave svi naši prijatelji i poslovni partneri kojima ne bi bio problem da se u julu malo druže sa tviterašima, fejzbukašima, instagramistima (i ostalim sličnim tehno & soc frikovima). Oni malo navrate kod vas po besplatnu lepezu, a vi malo iskoristite priliku da se lično upoznate, i prezentujete im svoj posao i/ili ponudu...
If you know what i mean
? …

 

Spisak mesta na kojima se mogu preuzeti besplatne lepeze biće objavljen ovde – i na još zilion drugih mesta na Internetu.

 

(Ako želite da se priključite, podržite akciju, ili želite samo da dobijete svoju lepezu  – u nastavklu su samo neka od mesta na kojima ćemo uskoro šerovati, i pratiti ovu kampanju:)

facebook.com/promolepeze/ 

facebook.com/kutijice/ 

pinterest.com/kutijice/

facebook.com/www.deto.rs

youtube.com/user/detozin

twitter.com/detozin

pinterest.com/detozin

detozin.deto.rs

kutijice.com

deto.rs

lepeze.com (ovaj)

 

… itd (još gomila drugih, samo bacite pogled na ovaj grafikon)

Požurite. Broj lepeza je ograničen na „samo“ 500 komada

Pogledajte i ovo:


Sklopiva promo lepeza Idea
Sklopiva promo lepeza Idea
Linex lepeza na sklapanje
Linex lepeza na sklapanje
Tamburatorijum (sklopiva lepeza)
Tamburatorijum (sklapajuća)
Tyrol Balkan Party (sklopiva)
Tyrol Balkan Party (sklopiva)
Lepeze u originalnom obliku NESTLE
Originalne lepeze NESTLE

Save

Save

Save

Save

Save