Suvenir lepeze, (ili lepeze razglednice) su osmišljene kao pristupačna i atraktivna uspomena na neki događaj, ili posetu nekom turističkom mestu. Ekonomične su i u relativno malim serijama. Visoko kvalitetna ofset štampa u punom koloru omogućava da kvalitetne fotografije dođu do izražaja, i pružalju maksimalnu krativnu slobodu. Ova lepeza pre svega ima praktičnu vrednost, relativno je trajna i otporna, i vrlo atraktivno u odnosu na druge suvenire u ponudi.

Suvenir lepeze su posebno pogodne za razne turističke manifestacije, koje se održavaju u letnjem periodu na otvorenom ili u prostorima sa lošom ventilacijom. Uhodana proizvodnja i dugogodišnje iskustvo omogućavaju da se kompletan posao (uključujući i dizajn, obradu fotografija, itd) završi na jednom mestu, i u vrlo kratkom roku.

:.

Cene za SUVENIR lepeze

Suvenir lepeze su originalne (zaštićene) konstrukcije na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku, sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Štampane su u punom koloru, ojačane lepenkom, sa ukrasnom satenskom trakicom i obostrano štampanom kartolinom / etiketom. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

500 kom – 350 €
1000 kom – 530 €
2000 kom – 810 €

Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po lepezi.

klikom na link preuzmite shemu /špigl/ za klasične lepeze ⇒

/za detalje oko procedure naručivanja, izrade, isporuke, i slično – pogledajte stranu standardni uslovi→

Sklopive suvenir lepeze
/ NOVO! /

Sklopive suvenir lepeze su proizvod na kome smo radili već duže vreme. Mnogi od klijenata koji su proteklih godina naručivali naše lepeze (u sve tri varijante) imali su samo jednu primedbu: bilo bi lepo da lepeze zadrže nisku cenu, dobar kvalitet štampe, visoku upotrebnu vrednost… Još samo kada bi mogle da se nekako sklapaju…

Najzad smo rešili i taj problem. Originalna (zaštićena) konstrukcija omogućava nam upravo to – da zadržimo sve razloge zbog kojih su naše lepeze bile tako uspešne za letnje događaje i promocije. Plus – ovaj važan novi kvalitet. Slopive lepeze će po svemu biti identične sa prethodnim: vrhunska ofset štampa od jedne boje do punog kolora, sjajna ili mat plastifikacija, i vrlo pedantna izrada. Zato očekujemo da će biti još uspešnije od standardnih lepeza.

Sklopive lepeze su originalne (zaštićene) konstrukcije na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku. Data je cena u punom koloru obostrano  U cenu je uračunata obostrana sjajna plastifikacija, doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po lepezi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja sklopive suvenir lepeze (dizajn).

cene za sklopive suvenir lepeze:

500 kom – 380€
1000 kom – 560€
2000 kom – 840€

Za više detalja, kliknite na:
/ sklopive lepeze →  

Napomena: Iz logičnih razloga ova vrsta lepeze (suvenir, turističke) se skoro uvek rade u punom koloru, pa su i cene date prema toj specifikaciji. Ukoliko smatrate da bi za vaše potebe ovaj proizvod mogao da se uradi sa manje boja, ili imate neke druge specijalne zahteve – molim vas da nas kontaktirate→ za specijalnu ponudu.