Reklamne lepeze su proizvod osmišljen za letnje promocije, prezentacije i dogadjaje na otvorenom prostoru, ili u prostorima sa slabom klimatizacijom. Pre svega smo vodili računa da promo lepeze imaju praktičnu funkciju (da dobro hlade), a odmah na drugom mestu je bila pristupačna cena koja bi ih kvalifikovala za masovnu upotrebu. Pored toga želeli smo da se ovaj proizvod u potpnosti realizuje u ofset štampi, što omogućava maksimalan kvalitet otiska, od jedne boje do punog kolora.

Reklamne lepeze su originalne (zaštićene) konstrukcije na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku, sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Ojačanje od lepenke + ukrasna satenska trakica sa obostrano štampanom kartolinom / etiketom. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja reklamne lepeze (dizajn).

Cene kod reklamnih lepeza u osnovi zavise od dva paramera – količine (tiraža) i dizajna (tj boja boja).

Zato smo ih radi lakšeg snalaženja podelili u četiri grupe:

JEDNOBOJNE reklamne lepeze

Štampa lepeza u jednoj boji podrazumeva i sve polutonove iste boje. Npr. ukoliko se štampa crnom bojom u cenu su uračunate i sve sive nijanse.

Jednobojne reklamne lepeze su originalne (zaštićene) konstrukcije na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku, sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Ojačanje od lepenke + ukrasna satenska trakica sa obostrano štampanom kartolinom / etiketom. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja reklamne lepeze (dizajn).

cene za JEDNOBOJNE reklamne lepeze:

500 kom – 200 €
1000 kom – 350 €
2000 kom – 600 €

Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po lepezi.
Kliknite na:
/ Jednobojne lepeze →  
za primere idejnih rešenja i detaljnu specifikaciju proizvoda …

DVOBOJNE reklamne lepeze

Štampa lepeza u dve boje podrazumeva i sve polutonove koji se mogu dobiti kombinovanjem te dve boje. Npr. ukoliko se štampa crnom i plavom bojom – moguće je dobiti rešenje poput prikazanog (isto važi i za druge lepeze prikazane u galeriji)

Dvobojne reklamne lepeze su originalne (zaštićene) konstrukcije na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku, sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Ojačanje od lepenke + ukrasna satenska trakica sa obostrano štampanom kartolinom / etiketom. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja reklamne lepeze (dizajn).

cene za DVOBOJNE reklamne lepeze:

500 kom – 250 €
1000 kom – 410 €
2000 kom – 670 €

Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po lepezi.
Kliknite na:
/ Dvobojne lepeze →  
za primere idejnih rešenja i detaljnu specifikaciju proizvoda …

KOLORNE reklamne lepeze

Štampa lepeza u punom koloru podrazumeva rešenje sa preko 10.000 potencijalnih nijansi koje se mogu dobiti kombinovanjem četiri osnovne boje. To znači da možete realno prikazati bilo šta. Ili napraviti jaaako šarenu lepezu (kako god vi hoćete 🙂 )

Kolorne reklamne lepeze su originalne (zaštićene) konstrukcije na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku, sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Ojačanje od lepenke + ukrasna satenska trakica sa obostrano štampanom kartolinom / etiketom. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja reklamne lepeze (dizajn).

cene za reklamne lepeze U KOLORU:

500 kom – 350 €
1000 kom – 530 €
2000 kom – 810 €

Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po lepezi.
Kliknite na:
/ Lepeze u punom koloru →
 

za primere idejnih rešenja i detaljnu specifikaciju proizvoda …
.

Specijalne reklamne lepeze

Osim (vrlo retke) situacije da vam je potrebna štampa u tri boje – moguće su mnogi specijalni zahtevi. Separatno UV–lakiranje (da lapeza bude mat, sem nekih detalja u sjajnom laku), zlatotisak (bilo kojom bojom folije, uključujući i hologramske), specijalni oblici, veličine itd. U vezi ovakvih ili sličnih zahteva treba samo da nas kontaktirate→.  U vezi procedure naručivanja, izrade, isporuke, i slično – pogledajte i stranu standardni uslovi→

Dakle – sve može! Kliknite na:
/ Specijalne reklamne lepeze →

za više ideja na istu temu..

Sklopive reklamne lepeze
/ NOVO! /

Sklopive lepeze su proizvod na kome smo radili već duže vreme. Mnogi od klijenata koji su proteklih godina naručivali naše lepeze (u sve tri varijante) imali su samo jednu primedbu: bilo bi lepo da lepeze zadrže nisku cenu, dobar kvalitet štampe, visoku upotrebnu vrednost… Još samo kada bi mogle da se nekako sklapaju…

Najzad smo rešili i taj problem. Originalna (zaštićena) konstrukcija omogućava nam upravo to – da zadržimo sve razloge zbog kojih su naše lepeze bile tako uspešne za letnje događaje i promocije. Plus – ovaj važan novi kvalitet. Slopive lepeze će po svemu biti identične sa prethodnim: vrhunska ofset štampa od jedne boje do punog kolora, sjajna ili mat plastifikacija, i vrlo pedantna izrada. Zato očekujemo da će biti još uspešnije od standardnih lepeza.

Sklopive lepeze su originalne (zaštićene) konstrukcije na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku. Data je cena u jednojj boji obostrano  (za višebojnu sštampu pogledajte *doplate). U cenu je uračunata obostrana sjajna plastifikacija, doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po lepezi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja reklamne lepeze (dizajn).

cene za sklopive reklamne lepeze:

500 kom – 0,40 €/kom + 60€ *
1000 kom – 0,35 €/kom + 70€ *
2000 kom – 0,30 €/kom + 80€ *

( * doplata za svaku sledeću boju, jedna boja uračunata u osnovnu cenu,)
Za više detalja, kliknite na:
/ sklopive lepeze →