Reklamne lepeze RWE

Reklamne lepeze RWE (Hrvatska) – reklamne lepeze sa ofset štampom u dve boje; sjajna plastifikacija; bela satenska traka sa kartolinom (radi lakšeg nošenja). Posebno kaširano ojačanje od lepenke 1,5 mm.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: reklamne lepeze u dve boje→ (samo kliknite na link)/

.

.

.

story:

Reklamne lepeze RWE

Priča o reklamnim lepezama je u suštini vrlo jednostavna. Većina standardnih promo proizvoda je „već viđena“, jer se novi pojavljuju vrlo retko. Kompanije, proizvodi, promocije, akcije, sajmovi – sve uvek su u potražnji za atraktivnim nosiocima reklamne poruke. Za sove proizvode generalno važi pravilo da su uspešniji kada poseduju i neku upotrebnu vrednost. Takođe je poželjno da budu vrlo ekonomični, sa što nižim troškovima produkcije. Na trećem mestu (ali nipošto manje važna) je mogućnost njihovog atraktivnog i preciznog brendiranja (poželjno uz upotrebu pantone boja, pa sve do punog kolora). Odgovor na pitanje koliko je naša reklamna lepeza uspela da pomiri sve te zahteve daće vam galerija preklamnih lepeza → (samo kliknite na link)

Save

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *