Reklamna lepeza Deichmann

Reklamna lepeza Deichmann je štampana u jednoj boji, ali je rešenje različito na svakoj strani. Varijacija u dizajnu je jednostavna inverzija boja. Ovaj efektan reklamni proizvod je iskorišten u promociju novootvborenog objekta.

Glavna tajna produženog životnog veka, povećane vidljivosti i nemerljiivo boljih reklamnih efekata glasi – UPOTREBNA VREDNOST. Potrošili smo mnogo vremena dok nismo došli do rezultata koji krajnji kupci žele da sačuvaju. Tajna dakle nije u likovnom rešenju, ili u privrženosti vašem brendu, već skoro isključivo u korisnosti ovog proizvoda.To je ono što ga čini tako superiornim u odnosu na sve konkurentske pokušaje.

Lepeze se realizuju u klasičnoj ofset štampi što omogućava visok kvalitet otiska i pruža velike izražajne mogućnosti. Originalna (zaštićena) konstrukcija omogućava da se lepeza lako nosi čak i kada nemate pri sebi nikakvu torbu, uz pomoć satenske trake kojom je priveza kartolina u istoj kombninaciji boja. Lepeze su izrađene od kvalitetnog 350gr/m2 kunstruka koji je plastificiran sjajnom ili mat folijom za laminaciju. Ovo se radi ne samo iz estetskih već i iz sasvim praktičnih razloga. Lameliranje (plastificirane) lepeze su znatno dugotrajnije jer su otpornije na gužvanje, vlagu, grebanje, i sve druge negativne uticaje. Lepeze se štampaju obostrano od jedne boje do punog kolora.

Informacije o ceni?

…mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: promo lepeze→ (samo kliknite na link)/ Za klasične lepeze izaberiti opciju iz glavnog menija u zavisnosti od broja boja štampe koji želite. Ili samo kliknite na link: reklamne lepeze 

/ poslednja revizija članka pre:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *