Reklamna lepeza Deichmann

Reklamna lepeza Deichmann je štampana u jednoj boji, ali je rešenje različito na svakoj strani. Varijacija u dizajnu je jednostavna inverzija boja. Ovaj efektan reklamni proizvod je iskorišten u promociju novootvborenog objekta.

Glavna tajna produženog životnog veka, povećane vidljivosti i nemerljiivo boljih reklamnih efekata glasi – UPOTREBNA VREDNOST. Potrošili smo mnogo vremena dok nismo došli do rezultata koji krajnji kupci žele da sačuvaju. Tajna dakle nije u likovnom rešenju, ili u privrženosti vašem brendu, već skoro isključivo u korisnosti ovog proizvoda.To je ono što ga čini tako superiornim u odnosu na sve konkurentske pokušaje.

Lepeze se realizuju u klasičnoj ofset štampi što omogućava visok kvalitet otiska i pruža velike izražajne mogućnosti. Originalna (zaštićena) konstrukcija omogućava da se lepeza lako nosi čak i kada nemate pri sebi nikakvu torbu, uz pomoć satenske trake kojom je priveza kartolina u istoj kombninaciji boja. Lepeze su izrađene od kvalitetnog 350gr/m2 kunstruka koji je plastificiran sjajnom ili mat folijom za laminaciju. Ovo se radi ne samo iz estetskih već i iz sasvim praktičnih razloga. Lameliranje (plastificirane) lepeze su znatno dugotrajnije jer su otpornije na gužvanje, vlagu, grebanje, i sve druge negativne uticaje. Lepeze se štampaju obostrano od jedne boje do punog kolora.

Nešto poput ove lepeze?

ako želite da i vama napravimo nešto slično, procedura je vrlo jednostavna. Dostavite nam vaš logo (najbolje u vektorskom obliku), fotografije, ilustracije i tekst koji biste želeli. Za komunikaciju možete da koristite kanal koji vam najviše odgovora – mail, sms, viber, ili inboks na bilo kojoj društvenoj mreži. Ali ako vam se žuri – predlažemo vam da ipak izaberete E-mail jer na njega odgovaramo više puta u toku dana.  Kada nam dostavite potrebne podatke i priloge, sa ili bez ideje o konačnom izgledu, možete sve da prepustite nama. U roku od najviše 48 sati dostavićemo vam idejno rešene koje predstavlja realnu simulaciju gotovog proizvoda. Možete naravno tražiti neke izmene u odnosu na ovaj predlog, jer u štampu ide tek kada PISMENO potvrdite da je to ono što ste želeli. Od tog trenutka do isporuke gotovog proizvoda obično prođe 7 do 10 dana. Po potrebi može i kraće. Možete nam naravno dostaviti i kompletan dizajn, (→ rasklop lepeze možete preuzeti klikom na link).

Reklamna lepeza Deichmann u digitalnoj štampi?

Da li je ovo izvodljivo u digitalnoj štampi? Promo lepeze se obično rade u tehnici ofset štampe, jer je ta tehnika bez premca kad su kvalitet i ekonomičnost u pitanju. To naravno nosi sa sobom i izvesna ograničenja, pre svega u vezi minimalnog tiraža i brzine izrade. Ali ništa ne brinite. Ukoliko vam je lepeza potrebna jako brzo, ili u vrlo maloj seriji – postoji način. Uz pomoć najsavremenij digitalne tehnike čak i ovako složen proizvod može se napraviti za samo nekoliko sati, čak i u serijama od stotinak komada. Sve što je potrebno je da nas →kontaktirate sa vašim konkretnim zahtevom. Telefonom, mailom, viberom – ili kako god želite.

Informacije o ceni?

…mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: promo lepeze→ (samo kliknite na link)/ Za klasične lepeze izaberiti opciju iz glavnog menija u zavisnosti od broja boja štampe koji želite. Ili samo kliknite na link: reklamne lepeze 

Pogledajte još:


promo lepeze "Crocs"
promo lepeze „Crocs“
turističke lepeze Đerdap
turističke lepeze Đerdap
reklamne lepeze "Dunav Osiguranje"
Lepeze „Dunav Osiguranje“
promo lepeze "Esensa"
promo lepeze „Esensa“
Lepeze u originalnom obliku NESTLE
Originalne lepeze NESTLE