Promo lepeze „Izađimo zajedno“

Promo lepeze „Izađimo zajedno“ su realizovane ofset štampom u punom koloru, sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Radi se o lepezama za „prvu Novosadskug nedelju ponosa“. U kompletu su kao i kod drugih proizvoda iz ove grupe i kartoline povezane belom satenskom trakom radi lakšeg nošenja. Lepeze imaju posebno ojačanje od 1,5mm debele lepenke.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim motivima, logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: promo (reklamne) lepeze → (samo kliknite na link)/

Priča promo lepeze „Izađimo zajedno“

Priča o promo lepezama je u suštini vrlo jednostavna. Većina standardnih promotivnih artikala je „već viđena“, jer se novi pojavljuju relativno retko. Kampanije, promocije, akcije, sajmovi, razne manifestacije… Prilika je puno, a novih ideja za promociju uvek nedostaje. Kod ove vrste proizvoda je nesporno i da su mnogo uspešniji kada poseduju i izvesnu upotrebnu vrednost. Zato smo posebnu pažnju posvetili njihovij funkciji, pa vas ove lepeze mogu sasvim lepo rashladiti u letnjim mesecima. Takođe je poželjno da ovakvi proizvodi budu i što ekonomičnijim jer su neretko namenjeni za masovne promocije, tj kao artikli namenjni kao poklon učesnicima nekog događaja. Na trećem mestu (ali nipošto manje važna) je mogućnost njihovog atraktivnog i preciznog brendiranja. Poželjno uz upotrebu što šire palete boja – sve do punog kolora.

Odgovor na pitanje koliko je naša promo lepeza uspela da pomiri sve te zahteve daće vam galerija promo lepeza → (samo kliknite na link)

Pogledajte i ovo:


reklamne lepeze "Dunav Osiguranje"
Lepeze „Dunav Osiguranje“
promo lepeze "Esensa"
promo lepeze „Esensa“
Lepeze Chery
reklamne lepeze Chery
Lepeza diskoteka Atlantis (CH)
Diskoteka Atlantis (CH)
Linex lepeza na sklapanje
Linex lepeza na sklapanje