Promo lepeze „Izađimo zajedno“

Promo lepeze „Izađimo zajedno“ su realizovane ofset štampom u punom koloru, sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Radi se o lepezama za „prvu Novosadskug nedelju ponosa“. U kompletu su kao i kod drugih proizvoda iz ove grupe i kartoline povezane belom satenskom trakom radi lakšeg nošenja. Lepeze imaju posebno ojačanje od 1,5mm debele lepenke.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim motivima, logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: promo (reklamne) lepeze → (samo kliknite na link)/

Priča promo lepeze „Izađimo zajedno“

Priča o promo lepezama je u suštini vrlo jednostavna. Većina standardnih promotivnih artikala je „već viđena“, jer se novi pojavljuju relativno retko. Kampanije, promocije, akcije, sajmovi, razne manifestacije… Prilika je puno, a novih ideja za promociju uvek nedostaje. Kod ove vrste proizvoda je nesporno i da su mnogo uspešniji kada poseduju i izvesnu upotrebnu vrednost. Zato smo posebnu pažnju posvetili njihovij funkciji, pa vas ove lepeze mogu sasvim lepo rashladiti u letnjim mesecima. Takođe je poželjno da ovakvi proizvodi budu i što ekonomičnijim jer su neretko namenjeni za masovne promocije, tj kao artikli namenjni kao poklon učesnicima nekog događaja. Na trećem mestu (ali nipošto manje važna) je mogućnost njihovog atraktivnog i preciznog brendiranja. Poželjno uz upotrebu što šire palete boja – sve do punog kolora.

Odgovor na pitanje koliko je naša promo lepeza uspela da pomiri sve te zahteve daće vam galerija promo lepeza → (samo kliknite na link)

/ poslednja revizija članka pre:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *