Lepeza za događaj „Linkovanje na Adi“

Lepeza za događaj „Linkovanje na Adi“ su realizovane ofset štampom u punom koloru, sa obostranom sjajnom plastifikacijom. U kompletu su kao i kod drugih proizvoda iz ove grupei kartoline povezane belom satenskom trakom radi lakšeg nošenja. Lepeze imaju posebno ojačanje od 1,5mm debele lepenke.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim motivima, logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: promo lepeze → (samo kliknite na link)/

Priča lepeza za događaj „Linkovanje na Adi“

Priča o reklamnim lepezama je u suštini vrlo jednostavna. Većina standardnih promo proizvoda je „već viđena“, jer se novi pojavljuju relativno retko. Kampanije, promocije, akcije, sajmovi, razne manifestacije… Prilika je puno, a novih ideja za promociju uvek nedostaje. Za ove proizvode je važi i da su mnogo uspešniji kada poseduju određenu upotrebnu vrednost. Zato smo posebnu pažnju posvetili njihovij funkciji, pa vas ove lepeze mogu sasvim lepo rashladiti u letnjim mesecima, pogotovo u zavrorenom prostoru, prevozu i slično. Takođe je poželjno da ovi proizvodi budu i što ekonomičniji jer su neretko namenjeni za masovne promocije, ili kao jeftina uspomena na neki događaj. Na trećem mestu  (nipošto manje važna) je mogućnost njihovog atraktivnog i preciznog brendiranja. Poželjno uz upotrebu što šire palete boja – sve do punog kolora.

Odgovor na pitanje koliko je naša suvenir lepeza uspela da pomiri sve te zahteve daće vam galerija reklamnih lepeza → (samo kliknite na link)

/ poslednja revizija članka pre:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *