Lepeza za događaj „Linkovanje na Adi“

Lepeza za događaj „Linkovanje na Adi“ su realizovane ofset štampom u punom koloru, sa obostranom sjajnom plastifikacijom. U kompletu su kao i kod drugih proizvoda iz ove grupei kartoline povezane belom satenskom trakom radi lakšeg nošenja. Lepeze imaju posebno ojačanje od 1,5mm debele lepenke.

/Informacije o ceni i mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim motivima, logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: promo lepeze → (samo kliknite na link)/

Priča lepeza za događaj „Linkovanje na Adi“

Priča o reklamnim lepezama je u suštini vrlo jednostavna. Većina standardnih promo proizvoda je „već viđena“, jer se novi pojavljuju relativno retko. Kampanije, promocije, akcije, sajmovi, razne manifestacije… Prilika je puno, a novih ideja za promociju uvek nedostaje. Za ove proizvode je važi i da su mnogo uspešniji kada poseduju određenu upotrebnu vrednost. Zato smo posebnu pažnju posvetili njihovij funkciji, pa vas ove lepeze mogu sasvim lepo rashladiti u letnjim mesecima, pogotovo u zavrorenom prostoru, prevozu i slično. Takođe je poželjno da ovi proizvodi budu i što ekonomičniji jer su neretko namenjeni za masovne promocije, ili kao jeftina uspomena na neki događaj. Na trećem mestu  (nipošto manje važna) je mogućnost njihovog atraktivnog i preciznog brendiranja. Poželjno uz upotrebu što šire palete boja – sve do punog kolora.

Odgovor na pitanje koliko je naša suvenir lepeza uspela da pomiri sve te zahteve daće vam galerija reklamnih lepeza → (samo kliknite na link)

Lepeze u digitalnoj štampi

Da li je ovo izvodljivo u digitalnoj štampi? Promo lepeze se obično rade u tehnici ofset štampe, jer je ta tehnika bez premca kad su kvalitet i ekonomičnost u pitanju. To naravno nosi sa sobom i izvesna ograničenja, pre svega u vezi minimalnog tiraža i brzine izrade. Ali ništa ne brinite. Ukoliko vam je lepeza potrebna jako brzo, ili u vrlo maloj seriji – postoji način. Uz pomoć najsavremenij digitalne tehnike čak i ovako složen proizvod može se napraviti za samo nekoliko sati, čak i u serijama od stotinak komada. Sve što je potrebno je da nas →kontaktirate sa vašim konkretnim zahtevom. Telefonom, mailom, viberom – ili kako god želite.

Pogledajte još originalnih reklamnih proizvoda u digitalnoj štampi na našem matičnom sajtu: www.deto.rs

Pogledajte i ovo:


Promo lepeze Heineken
Promo lepeze Heineken
Papirne lepeze Huawei (slično kao Lepeza za događaj "Linkovanje na Adi")
Papirne lepeze Huawei
Papirne lepeze Libresse
Papirne lepeze Libresse
Lepeze Rading
Promo lepeze Rading
Promo lepeza Canada (slično kao Lepeza za događaj "Linkovanje na Adi")
Promo lepeza Canada