Tamburatorijum (sklopiva lepeza)

Tamburatorijum sklopiva lepeza je štampana u dve boje (obostrano). Naručilac je festival tamburaškog stvaralaštva iz Pančeva. Ovaj promotivni proizvod je istovremeno poslužio kao pozivnica, uspomena učesnicima, i program manifestacije.

Sklopive lepeze su unapređena verzija promo-lepeza koje sa uspehom proizvodimo već nekoliko godina. Zato nam je prvenstvena briga bila da sačuvamo originalnu ideju koja već dugo stoji iza ovog uspešnog promo proizvoda: „korisna promocija“. 

Glavna tajna produženog životnog veka, povećane vidljivosti i nemerljiivo boljih reklamnih efekata glasi – UPOTREBNA VREDNOST. Potrošili smo mnogo vremena dok nismo došli do rezultata koji krajnji kupci žele da sačuvaju. Tajna dakle nije u likovnom rešenju, ili u privrženosti vašem brendu, već isključivo u korisnosti ovog proizvoda.To je ono što ga čini tako superiornim u odnosu na sve konkurentske pokušaje.

Lepeze se realizuju u klasičnoj ofset štampi što omogućava visok kvalitet otiska i pruža velike izražajne mogućnosti. Originalna (zaštićena) konstrukcija omogućava da se lepeza sklopi na veličinu najmanje ženske torbice. Lepeza se sastoji iz tri dela, međusobno povezana metalnim ringlicama. Lepeze su izrađene od kvalitetnog 350gr/m2 kunstruka koji je plastificiran sjajnom ili mat folijom za laminaciju. Ovo se radi ne samo iz estetskih već i iz sasvim praktičnih razloga. Lameliranje (plastificirane) lepeze su znatno dugotrajnije jer su otpornije na gužvanje, vlagu, grebanje, i sve druge negativne uticaje. Lepeze se štampaju obostrano od jedne boje do punog kolora.

Informacije o ceni…

…mogućnostima naručivanja sličnog proizvoda sa vašim logom i/ili reklamnom porukom, možete videti na strani: sklopive lepeze→ (samo kliknite na link)/ Za klasične lepeze izaberiti opciju iz glavnog menija u zavisnosti od broja boja štampe koji želite. Ili samo kliknite na link: reklamne lepeze 

/ poslednja revizija članka pre:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *